Web Analytics Made Easy - Statcounter

رحمت‌اله مه‌آبادی امروز در نشست خبری در فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد مشهد در پاسخ به سوال خبرنگار فارس مبنی بر واقعی سازی قیمت تعرفه‌های فرودگاهی در فرودگاه‌های کشور و حذف تخفیفات تعرفه‌ای اظهارداشت: ما آزادسازی نرخ بلیت هواپیما و خدمات حمل و نقل هوایی را اجرا کردیم که ضروریت داشت.

وی افزود: طبق مطالعات انجام شده مهمترین عامل توسعه حمل و نقل هوایی کشورها، آزادسازی نرخ خدمات است و در کشوری مثل ایالات متحده اصلی‌ترین عامل توسعه صنعت حمل و نقل هوایی آزادسازی نرخ‌ها بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مه‌آبادی ادامه داد : در کشور ما مجلس برای آزادسازی نرخ خدمات حمل و نقل هوایی پیش‌قدم شد و دولت یازدهم تصمیم گرفت این قانون را اجرا کند.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران ادامه داد: تصمیم بر این است که فرودگاه‌ها خودگردان شوند یعنی خدمات به بهای نرخ جایگزین بفروشیم و در سال بعد این خدمات با ارتقاء، ارائه شود.

وی با اشاره به لزوم واقعی‌سازی تعرفه خدمات فرودگاهی اظهارداشت: خدمات ما انحصاری است و در این حوزه آزادسازی مد نظر ما نیست، اما واقعی کردن تعرفه‌ها ضرورت دارد. ما به دولت هم اعلام کردیم که اگر می‌خواهد جایی نرخ‌های تکلیفی تعرفه‌ای داشته باشد خود هزینه‌ها را متقبل شود.

مه‌آبادی افزود: در حال حاضر قیمت تعرفه‌های فرودگاهی مربوط به نرخ‌های 3 سال پیش است و با وجود آزادسازی نرخ بلیت هیچ افزایشی نداشته است و همان نرخ‌های تکلیفی دولت است.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران با تاکید بر اینکه باید تخفیفات تعرفه‌ای برداشته شود، اظهارداشت: ارائه خدمات با نرخ‌های تکلیفی در حال حاضر در همه فرودگاه‌ها اجرا می‌شود و در هیچ یک از فرودگاه‌های کشور نرخ خدمات فرودگاهی واقعی نیست.

مه‌آبادی یادآور شد: البته واقعی‌سازی تعرفه خدمات فرودگاهی تاثیر چندانی در افزایش نرخ بلیت هواپیما نخواهد داشت یا فقط 3 درصد از هزینه بلیت نرخ خدمات فروشگاهی است.

وی همچنین درباره ارائه خدمات به ارگان‌های نظامی و امنیتی در فرودگاه گفت: شرکت فرودگاه‌ها هزینه‌های پلیس، سپاه و واجا را در فرودگاه‌ها متقبل شده است و این موضوع رقم بالایی را به سبد هزینه شرکت فرودگاه‌ها تحمیل می‌کند.

مه‌آبادی افزود: ما این خدمات را به نیروهای نظامی و انتظامی ارائه می‌دهیم و قطع نمی‌کنیم اما دولت هم باید در این حوزه کمک کند، البته در شورای عالی امنیت ملی رایزنی‌هایی در حال انجام است.

وی درباره طلب شرکت فرودگاه‌ها از ایرلاین‌ها بابت خدمات فرودگاهی گفت: سعی کرده‌ایم از شرکت‌های هواپیمایی حمایت کنیم حتی با یکی از شرکت‌های هواپیمایی طلب و بدهی‌ها تهاتر شد اما کماکان از نظر انضباط مالی بدرفتاری می‌کنند.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران تاکید کرد: موارد و مشکلات مالی ایرلاین‌ها و عدم انضباط مالی آنها را به شورای عالی هواپیمایی کشوری منتقل کرده‌ایم.

وی تأکید کرد: به زودی سازمان هواپیمایی کشوری ایرلاین‌هایی که انضباط مالی را رعایت نمی‌کنند را به مردم معرفی می‌کند.

مه‌آبادی با اشاره به طلب شرکت فرودگاه‌ها از شرکت‌های هواپیمایی گفت: البته میزان طلب ما به اندازه قابل توجهی کاهش یافته است اما طبق همکاری وزارت راه و وزارت دادگستری به زودی اجازه برداشت از حساب ایرلاین‌های بدهکار را طبق قانون دریافت می‌کنیم و این طبق مجوز قانون دائمی شدن احکام توسعه است.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران یادآور شد: به زودی این موضوع از سوی وزارت راه و دادگستری تصویب شده و به ما ابلاغ می‌شود.

* انجام نشست‌ و برخواست 6.5 برابر معمول در فرودگاه کرمانشاه بابت خدمت‌رسانی به زلزله‌زدگان

وی از آماده‌سازی فرودگاه‌ها در ساعات اولیه زلزله کرمانشاه خبرداد و گفت: بلافاصله پس از وقوع زلزله فرودگاه‌های مهرآباد، کرمانشاه و همدان را بابت ارائه خدمات آماده کردیم.

وی ادامه داد: ستاد بحران دولت در 2 استان کرمانشاه و تهران به عنوان استان معین در فرودگاه‌ها برگزار شد، همچنین در فرودگاه‌ مهرآباد محدودیت پرواز شبانه برای کمک‌رسانی به زلزله زدگان برداشته شد.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران افزود: در هفته اول پس از وقوع زلزله 720 پرواز بابت خدمت‌رسانی به زلزله زدگان انجام شد، 882 پرواز انجام و 1270 تن محموله حمل شد.

مه‌آبادی گفت: در هفته اول پس از وقوع زلزله فرودگاه کرمانشاه 6.5 برابر روال معمول خود نشست و برخواست داشت.

* حمل و نقل هوایی در مشهد از ریلی پیشی می‌گیرد

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران بیان کرد: صنعت حمل و نقل هوایی ایران با رشد سریعی مواجه شده است و تحولات به قدری بزرگ است که جامعه بین‌الملل و موسسات معتبر جهانی را به عکس‌العمل وادار کرده است.

مه‌آبادی افزود: به اذعان یکی از بزرگ‌ترین گروه‌های بین‌المللی تحلیل و مطالعات و پژوهش (نک) که به مقایسه حمل و نقل هوایی در دو منطقه خاورمیانه و آفریقا پرداخته است کشور ایران در 3 حوزه نشست و برخواست، جابجایی مسافر و جابجایی بار رتبه چهارم را کسب کرده است.

وی افزود: این مطالعات از 292 فرودگاه در 55 کشور خاورمیانه و آفریقا انجام شده است و طبق آن 8 فرودگاه ایران در اعزام و پذیرش مسافر بین 292 فرودگاه جزء برترین‌ها هستند و در نشست و برخواست جزء پنجاهمین فرودگاه برتر قرار دارند.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران افزود: 7 فرودگاه ایران در بین 55 کشور و 92 فرودگاه از نظر رشد اعزام و پذیرش جزء 14 فرودگاه برتر هستند و رتبه‌های اول تا ششم و همچنین رتبه نهم در این حوزه متعلق به فرودگاه‌های ایران است.

مه‌آبادی اضافه کرد: در نشست و برخواست 8 فرودگاه ایران جزء 15 فرودگاه برتر این حوزه مطالعاتی هستند و رتبه‌های یکم تا چهارم، ششم و نهم را دارند. این در حالیست که غول‌های بزرگ حمل و نقل هوایی دنیا در آسیا قرار دارند. 

وی اظهارداشت: براساس مطالعات ما حمل و نقل هوایی ایران از نظر رشد در کشور پیشتاز همه مدل‌های حمل و نقلی است. به عنوان مثال در مشهد به زودی حمل و نقل هوایی بر حمل و نقل ریلی پیشی می‌گیرد و این به دلیل تقاضا و استقبال مسافران به خدمات مناسب هوایی که البته ضرورت دارد این خدمات مطلوب‌تر شود.

وی با تأکید بر اینکه منابع صنعت هوانوردی باید در درون صنعت هزینه شود، گفت: هزینه‌کرد این منابع در جایی غیر این صنعت گناهی نابخشودنی است؛ اجرای قوانین توسعه صنعت در احکام دائمی توسعه و برنامه ششم ضرورت دارد.

وی یادآور شد: مقرر شد پس از آزادسازی بلیت هواپیما حکم ماده 161 برنامه پنجم نیز در برنامه ششم تنفیذ شد تا هزینه‌ها واقعی شود و بنابراین واقعی شدن تعرفه‌های فرودگاهی ضروری است. 

وی همچنین بر تمرکز به بخش ایمنی هوانوردی تأکید کرد و گفت: اولویت دادن به توسعه مولد و ارزش آفرین و رفع گلوگاه‌های خدمت‌رسانی از اهداف بزرگ ما است.

وی افزود: در حال تملک عرصه‌ای بزرگ برای فرودگاه جدید اهواز هستیم زیرا در حال حاضر این فرودگاه 113 درصد بیش از لود فکتور خود فعالیت دارد که به تازگی اراضی در این زمینه دریافت کرده‌ایم و اسناد مناقصه نیز برای ظرفیت جدید فرودگاه اهواز تهیه شده است.

مه‌آبادی توجه به توسعه عدالت جغرافیایی و ایجاد سطح مناسب خدمات به مناطق محروم را از دیگر اهداف شرکت فرودگاه‌ها عنوان کرد و گفت: دو فرودگاه سقز و گناباد در حال ساخت است که با اعتبار شرکت فرودگاه‌ها ساخته می‌شود در حالیکه پیش از این مقرر بود با اعتبارات ملی ساخته شود.

وی گفت: ما در ایرانشهر 90 درصد ترمینال جدید فرودگاه را تکمیل کردیم که از محل اعتبارات شرکت ساخته شد.

وی با بیان اینکه 2 باند فرودگاه‌های کرمانشاه و کرمان بدترین باندهای کشور هستند، گفت: در فرودگاه کرمانشاه امسال 80 میلیارد تومان برای بهینه‌سازی باند هزینه کرده‌ایم.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران گفت: در سال 97 فقط برای «زیرساخت‌های مسافری» 800 میلیارد تومان مناقصه در دست اجرا داریم.

* تملک 400 هکتار اراضی برای فرودگاه اصفهان/ سرمایه‌گذاری 1200 میلیارد ریالی در فرودگاه شهید بهشتی

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران بیان کرد: وزیر راه و شهرسازی که من معتقدم وزیری متفاوت است می‌گوید اصفهان تنها کلان‌شهری است که همه شاخص‌های یک شهر را از گذشته داشته است و اصفهان تبلوری از مفهوم ایران‌شهر است. 

مه‌آبادی افزود: ما نیز فرودگاه اصفهان را در کانون توجهات قرار دادیم و باید به آن به عنوان هاب توسعه‌ای توجه شود.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران گفت: 1200 میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در فرودگاه اصفهان اعتبار برای توسعه اختصاص یافته است.

وی گفت: در اصفهان با محدودیت شدید عرصه در عملیات جاری مواجه هستیم در حالیکه فرودگاه مشترک اصفهان از نظر عرضه دومین فرودگاه بزرگ ایران است.

وی از تملک 400 هکتار اراضی برای فرودگاه اصفهان خبرداد و گفت: این موضوع با همکاری شرکت فرودگاه‌ها، استانداری قبلی اصفهان، نماینده ولی فقیه در اصفهان، وزارت راه و وزارت دفاع محقق شده است و حتی مقام معظم رهبری نیز در این قضیه ورود کرده‌اند.

انتهای پیام/

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۷۰۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بوئینگ ۷۶۷ بدون چرخ جلو با دماغه در فرودگاه استانبول نشست!+ فیلم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، در پی فرود خطرناک یک فروند هواپیمای باری بوئینگ مدل ۷۶۷ در فرودگاه استانبول که به‌دلیل مشکل فنی، قادر به باز کردن چرخ‌های جلو نبود، تحقیقات در این زمینه آغاز شد.

این هواپیما که از مبدا فرودگاه «شارل دوگل» پاریس برخاسته بود، پس از اطلاع به برج کنترل فرودگاه استانبول درباره مشکل فنی و باز نشدن چرخ‌های جلو، با هدایت برج کنترل با دماغه روی باند فرود آمد.

تیم‌های امدادونجات فرودگاه و آتش‌نشانی پیش از فرود هواپیما به محل اعزام شدند اما این سانحه هیچ مصدوم یا قربانی نداشت. هواپیمای مذکور که یکی از متداول‌ترین هواپیماهای باری محسوب و برپایه مدل ۷۶۷ مسافربری طراحی شده است، حدود ۱۰ سال عمر دارد.

یکی از مقامات وزارت حمل و نقل هوایی ترکیه گفته است که واحدهای این نهاد در حال بررسی علت حادثه هستند. تصاویر ویدئویی نشان می‌دهد که این هواپیما در هنگام فرود با دماغه دچار حریق جزئی شده و جرقه‌های آتش و دود ناشی از آن به هوا برخاسته است. ژوئن پارسال نیز یک فروند هواپیمای بوئینگ کوچک مدل ۷۱۷ متعلق به خطوط هوایی دلتا در کارولینای شمالی فرودی مشابه داشت.

هرچند کارخانه‌های تولیدکننده عمدتاً مسئولیت تعمیر و نگهداری هواپیماها را پس از ورود آنها به چرخه پرواز برعهده ندارند اما بوئینگ به‌دنبال مجموعه‌ای از سوانح هوایی که در ماه‌های اخیر برای هواپیماهای ساخت این غول هواپیماسازی رقم خورده، به شدت هدف انتقادات و تحقیقات قرار گرفته است.

کد خبر 6100827

دیگر خبرها

  • بانک ملی ایران؛ پشتیبان توسعه طرح های صنعت نفت کشور
  • بوئینگ ۷۶۷ بدون چرخ جلو با دماغه در فرودگاه استانبول نشست!+ فیلم
  • خدمات صندوق توسعه فناوری‌های نوین توسعه یافت
  • قیمت بلیط هواپیما تهران استانبول
  • سازمان لیگ فوتبال با درآمد میلیاردی جرایم انضباطی چه می‌کند؟
  • ارائه خدمات فرودگاهی به ۳ هزار و ۲۰۰ مسافر در روز
  • اجرای طرح توسعه خدمات فرودگاهی در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی
  • انتقال ۱۰۰ واحد ضایعاتی دارای مجوز به شهرک صنعتی خیرآباد
  • پرواز تهران - خرم‌آباد به فرودگاه مهرآباد بازگشت
  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴