Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین - فائزه مومنی؛ یوسف حجت در پاسخ به این پرسش که آیا به اعتقاد شما افزایش عوارض ورود به محدوده کنترل آلودگی هوا باعث کاهش ترافیک می‌شود یا خیر به خبرنگار اقتصادآنلاین گفت: قطعا معتقدیم که باعث کاهش ترافیک می شود. قبول دارم که وضعیت حمل و نقل عمومی خیلی مطلوب نیست اما حمل و نقل عمومی ما صفر هم نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

او ادامه داد: همه جای دنیا در ساعات پیک مشکل وجود دارد. حمل و نقل عمومی ما فاجعه بار نیست و جوابگو است ولی در ساعات پیک مشکل دارد. امسال 94درصد از مردم بیست روزشان را استفاده نکرده‌اند این یعنی با این که می‌توانستند استفاده کنند ولی ترجیح دادند نیایند.

سرپرست معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: تعداد کسانی که وارد محدوده دوم می‌شوند در بیشترین حالت نزدیک به 420هزار خودرو است که از این تعداد حدود 350هزار خودرو آنهایی هستند که با سهمیه بیست روز می‌آیند و حدود 80هزار خودرو آنهایی هستند که با خرید روزانه وارد می‌شوند. این موارد نشان دهنده آن است که در محدوده دوم جمعا 420هزار خودرو داریم در حالی که در زمان زوج و فرد این تصور بود که پنجاه درصد خودروها می‌توانند بیایند. 

حجت همچنین در پاسخ به پرسشی مبنی بر عدم وصول درآمدهای حاصل از عوارض ورود به محدوده‌های ترافیکی اظهار کرد: کل عوارض ورود به طرح وصول نشده اما بالای 50 درصد در حال وصول است. 50 درصد بعدی که وصول نشده نیز سوخت نشده است. امسال 100میلیارد تومان عوارض سال قبل را وصول کردیم و سال آینده هم عوارض امسال را وصول می‌کنیم، در نتیجه عوارض وصول می‌شود؛ فقط با تاخیر.

سرپرست معاونت حمل ونقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: در سال‌های قبل که این سیستم‌ نبود، کسانی که به صورت غیر مجاز وارد طرح می شدند عوارض نمی دادند، تخلفشان در جایی ثبت نشده و سوخت می شد. اما در شرایط امروز کسی که وارد طرح می شود همان موقع یا یک یا چند سال بعد نهایتا عوارض را می‌پرداز چون به حسابش نوشته می‌شود. 

حجت در پاسخ به این پرسش که با وصول نشدن هرساله درآمد، نمی‌شود در بودجه پیش‌بینی دقیقی از این حوزه داشت، گفت: این کار قابل پیش بینی است و از امسال شروع شده است. مثلا امسال100میلیارد از سال گذشته گرفتیم که سال قبل آن را نداشتیم و این 100 میلیارد به بودجه امسال اضافه شده؛ یعنی مقداری که امسال نتوانستیم بگیریم را از سال گذشته گرفتیم. 

او همچنین در پاسخ به پرسشی مبنی بر اختلاف پلیس و شهرداری نیز گفت: اگر پلیس جلوی کسانی که به صورت غیر مجاز وارد طرح می‌شوند را بگیرد می‌تواند خیلی موثر باشد. یک ایراد وجود دارد که ایراد پلیس نیست و ایراد طرح بوده این است که ما به پلیس اعلام نمی‌کردیم که چه کسی متخلف است.  در لایحه‌ای که دادیم اما این موضوع راپیش بینی کردیم و خودمان خودروهای غیرمجاز را به پلیس معرفی می‌کنیم.

حجت در پایان تاکید کرد: بنابراین روشی که تا سی روز بعد می‌توانست بپردازد را  تغییر خواهیم داد و شهروندان ملزم می‌شوند قبل از ورود به محدوده به اندازه کافی پول داشته باشند. کسی که پول ندارد، رزرو نکرده و می‌خواهد وارد شود، غیرمجاز است و پلیس می‌تواند با آن برخورد کند. در این صورت می‌توانیم درصد تحقق عوارض را خیلی بالا ببریم.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: حمل و نقل عمومی شهرداری تهران محدوده ترافیک محدوده کنترل آلودگی هوا یوسف حجت حمل و نقل عمومی ورود به محدوده عوارض ورود وارد طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۶۷۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرایند الحاق زمین به محدوده ۲۰ روستای دشتستان انجام شد

به گزارش خبرنگار مهر، احمد بنافی دوشنبه شب در نشست شورای تأمین مسکن شهرستان دشتستان که با حضور مسئولان ذی‌ربط شهرستانی و دستگاه‌های اجرایی در محل فرمانداری برگزار شد، گفت: تأمین مسکن یکی از مهم‌ترین اولویت‌های دولت است و با تمام ظرفیت شهرستان واستان برای تأمین مسکن اقشار مختلف مردم به‌ویژه اقشار کم‌برخوردار شهرستان در تلاش هستیم.

فرماندار دشتستان با اشاره به پرداخت تسهیلات مقاوم‌سازی و بهسازی مسکن در شهرستان، گفت: تسهیلات خوبی توسط دولت سیزدهم برای بهسازی و مقاوم‌سازی مسکن روستایی در نظر گرفته شده که این موضوع قدمی مثبت در ترغیب مردم به نوسازی و بهسازی مسکن دارد.

بنافی در خصوص عملکرد بانک‌های عامل پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی نیز اظهار کرد: در زنجیره پرداخت تسهیلات مسکن روستایی تعداد معرفی شده به بانک‌ها زیاد ولی تعداد عقد قرارداد و تسهیلات پرداخت شده به‌مراتب کمتر است که نیازمند اهتمام جدی بانک‌ها در این خصوص هستیم.

وی همچنین خواستار اهتمام جدی شهرداران در امر الحاق زمین به حوزه شهری جهت تأمین زمین برای طرح جوانی جمعیت و فرزند آوری شد.

احمد بنافی با بیان اینکه ۲۰ روستا در شهرستان جهت تأمین زمین طرح جوانی جمعیت، الحاق زمین به محدوده روستایی را انجام داده‌اند خواستار پیگیری بیشتر بخشداران جهت این موضوع در دیگر روستاهای شهرستان شد.

ارائه گزارش توسط ادارات متولی و تصمیم‌گیری و مشکلات مرتبط با موضوع مسکن از دیگر بخش‌های این جلسه بود.

کد خبر 6098842

دیگر خبرها

  • ورود رئیسی به قم
  • چرا طرح «مالیات بر عایدی سرمایه» جنجالی شد؟
  • حساب دهیاری‌های اردبیل شارژ شد
  • رشد ۳۰ درصدی درآمد‌های مالیاتی در فروردین ۱۴۰۳
  • وصول ۱۹ هزار میلیارد مطالبات دولت از صنایع خوزستان
  • محدوده ثبت نام در هر مدرسه به صورت شعاعی خواهد بود
  • دولت در فروردین ۵۶ هزار میلیارد تومان مالیات گرفت
  • فرایند الحاق زمین به محدوده ۲۰ روستای دشتستان انجام شد
  • افشای شگرد مادر و پسر تهرانی برای آدم‌ربایی مردان جوان
  • آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور/ بارش باران در جاده‌های ۱۱ استان